SS FER logo KSET logo FER logo

Savez studenata FER-a

Sekcije


Savez studenata FER-a okuplja preko 300 studenata sa svih visokih učilišta na području Grada Zagreba. Članovi se opredjeljuju za djelovanje kroz jednu od 9 tematski različitih sekcija KSET-a.

Biciklistička sekcija

Biciklistička sekcija je veselo društvance koje uživa u vožnjama biciklima, organiziranju popravljaonica i druženju, a osobito su vješti u kuhanju odličnog graha!

Bike

Disco sekcija

Disco sekcija je skupina entuzijasta koji žive i dišu za glazbu te će ti pokazati miksete, gramofone, kontrolere i ostalu opremu koja služi za puštanje one super glazbe koju čuješ na našim partijima!

Disco

Dramska sekcija

Dramska sekcija organizira predstave i dramske vježbe, radi kostimografiju i scenografiju koju imaš priliku vidjeti na njihovim predstavama, a možeš saznati i pokoji glumački trik!

Dramska

Fotografska sekcija

Fotografska sekcija okuplja ljubitelje digitalne i analogne fotografije, organizira radionice i izložbe. Kod njih ćeš moći saznati sve o fotografiji i o opremi koju koriste!

Foto

Glazbena sekcija

Glazbena sekcija je zaslužna za studijsku produkciju i tehničku realizaciju našeg koncertnog programa pa svrati do njih kako bi ti otkrili sve tajne dobrog zvuka i osvjetljenja uz demonstraciju opreme!

Glazbena

Planinarska sekcija

Planinarska sekcija više vremena provodi po planinama nego u KSET-u. Saznaj najbolje dogodovštine s njihovih izleta i po putu nauči složiti šator!

Planinarska

Računarska sekcija

Računarska sekcija održava i unapređuje računalnu infrastrukturu našeg kluba. Možeš ih pitati sve što te zanima, od Linuxa do web stranica - oni će pronaći odgovor!

Comp

Tehnička sekcija

Tehnička sekcija održava cjelokupni inventar i opremu KSET-a. Ako svratiš do njihovog štanda ispričat će ti i pokazati kako popravljaju, leme, rezbare, lijepe i po potrebi, lome!

Tech

Video sekcija

Video sekcija okuplja ljubitelje filmova, snimatelje, režisere, pisce i kritičare. Možeš saznati kako rade s kamerama te kako izgleda proces montaže, a uvijek se možeš s njima upustiti u razgovor o svom najdražem filmu!

Video

Za više informacija kako se učlaniti, pitaj nas sve što te zanima na uclani.se@kset.org.